TRERÄTTERS MIDDAGAR, 8 olika menyförslag -Om antal
gäster är över 20 personer, - svenskt kött i rätterna.
|
Middag 1 (295 kr/pers) Breasola med parmesancrême, lime ruccola och pinjenötter hembakad foccacia med rosmarin Ugnsbakad torskrygg med persiljesmörsås sallad på semitorkade tomater, zuccini rödlök samt färskpotatis med dill Semifreddo med passionscurd och hallon Middag 2 (310 kr/person) Serrano med färskost och basilika, oliv, soltorkadtomat, sallad, balsamvinägersirap samt hembakad Foccacia Pestofylld laxfilé med vitvinssås, sockerärtor samt potatisbakelse Vit chokladbrulé med säsongens bär
|
Middag 3 (340 kr/person) lingon marinerade äpplen, pepparrotscrême samt rågbröds krutonger. Smörstekt mälargösfilé med västerbottencrème, grönsparris, cocktail tomat, champinjoner pommesduchesse. Choklad- och nougattryffelkaka färsk fruktsallad och vispad grädde
|
Middag
4 (330 kr/person) med sallad och örtcréme Bräckt röding med tomat och limesås sockerärtor, morötter, potatiskupol med gräslök Spansk mandelkaka med apelsinsallad lättvispad grädde |
Middag 5 (295 kr/person) Bruschetta med kräftstjärtar gremolata (majonnäs med vitlök, citron och persilja) Parmesanstekt Svensk kyklingfilé med tomat och basilikasås wokade grönsaker med portabello risotto Amaretto och mascarponeparfait , bär och chokladsås
Middag 6 (360 kr/person) Gratinerad Chevré på salladsbädd, honung och rostade pumpakärnor Svenskt ankbröst med apelsin och cointreau sås, ugnsbakad potatis med rotfrukter Mangosorbet med hallon och chokladhjärta Middag 7 (330 kr/person) Lime- och vitlöks gravad lax med ruccola, gurka, foccacia Svensk fläskfilé med portvinssås, champinjoner, smålök, rimmade fläsk tärningar samt potatisbakelse Frusen vit chokladmousse med mandel krisp samt exotiska frukter
|
Middag 8 (370 kr/person) Rökt laxtorn med färskost och lime, sallad, hembakat bröd och smör Svenskt Rådjur/Hjort med enbärsgräddsås, rödkålsfyllt äpple, haricots verts, morotsstänger samt potatisbakelse Lingonparfait med tjinuskisås och knäckflarn
|
Middag 9(370 kr/person)eller dagspris sallad, cocktailtomat hembakat bröd och smör Svensk Oxfilé med dragonsmör, rödvinssås ostronskivling, sockerärtor,morotsstänger potatisbakelse Vaniljpanacotta med blåbär limesirap samt kokos flarn Middag 10 (285 kr/ person) Ugnsbakade rödbetor med äpplen, fetaostcreme, sallad, balsamicosirap samt rostade solroskärnor Palsternacks queneller med shiitaqesvamp, linser och grönsaker samt vegetarisk sås. Mörk Chokladmousse med körsbärssås samt vispad grädde |