TRERÄTTERS MIDDAGAR, 8 olika menyförslag
– Cecilias Catering

Vänligen notera att
- kocken alltid finns på plats under en trerätters middag.
- svenska köttråvaror används i så stor utsträckning som möjligt.
- alla priser är inklusive moms.

 

Middag 1 (285 kr/pers)

Breasola med parmesancrême, lime,ruccola och pinjenötter hembakad foccacia med rosmarin

Ugnsbakad torskrygg med persiljesmörsås sallad på semitorkade tomater, zuccini och rödlök samt färskpotatis med dill

Semifreddo med passionscurd och hallon

Middag 2 (295 kr/person)

Serrano med färskost och basilika, oliv, soltorkadtomat, sallad, balsamvinägersirap samt hembakad Foccacia

Pestofylld laxfilé med tomat- och vitvinssås, sockerärtor samt potatisbakelse

Vit chokladbrulé med säsongens bär 

 

Middag 3 (330 kr/person)
Rökt rådjur på salladsbädd med lingon marinerade äpplen, pepparrotscrême samt rågbröds krutonger. 

Smörstekt mälargösfilé med västerbottencrème, grönsparris, cocktail tomat, champinjoner och pommesduchesse.

Choklad- och nougattryffelkaka med färsk fruktsallad och vispad grädde

 

Middag 4 (275 kr/person)
Bruschetta med kräftstjärtar gremolata (vitlök, citron och persilja)

Parmesanstekt Svensk kycklingfilé med tomat- och basilikasås, wokade grönsaker med portabello  och risotto

Amaretto- och mascarponeparfait, bär samt chokladsås

 

Middag 5 (310 kr/person)

 Lime- och vitlöks gravad lax med ruccola, gurka, foccacia

Svensk fläskfilé med portvinssås,champinjoner, smålök, rimmade fläsk tärningar samt potatisbakelse

Frusen vit chokladmousse med mandel krisp samt exotiska frukter

 

Middag 6 (360 kr/person)
Rökt laxtorn med färskost och lime, sallad, hembakat bröd och smör

Svenskt Rådjur/Hjort med enbärsgräddsås, rödkålsfyllt äpple, haricots verts, morotsstänger samt potatisbakelse

Lingonparfait med tjinuskisås och knäckflarn

 

Middag 7 (360 kr/person)eller dagspris
Mälargösterrin med löjrom, citronsås,sallad, cocktailtomat samt hembakat bröd och smör

Svensk Oxfilé med dragonsmör, rödvinssås, ostronskivling, sockerärtor,morotsstänger och potatisbakelse

Vaniljpanacotta med blåbär och limesirap samt kokos flarn

 Middag 8 (275 kr/ person)

Ugnsbakade rödbetor med äpplen, fetaostcreme, sallad, balsamicosirap samt rostade pumpakärnor.

Palsternacks queneller med shiitaqesvamp, linser och grönsaker samt vegetarisk sås.

Chokladfondant med körsbärssås samt lättvispad grädde