TRERÄTTERS MIDDAGAR, 8 olika menyförslag
– Cecilias Catering

-Om antal gäster är över 20 personer,
- ingår en kock under en trerätters middag

- svenskt kött i rätterna.
- alla priser är inklusive moms.

 

Middag 1 (285 kr/pers)

Breasola med parmesancrême, lime

ruccola och pinjenötter hembakad foccacia med rosmarin

   Ugnsbakad torskrygg med persiljesmörsås

   sallad på semitorkade tomater,

   zuccini rödlök samt färskpotatis med dill

Semifreddo med passionscurd och hallon

Middag 2 (295 kr/person)

Serrano med färskost och basilika,

oliv, soltorkadtomat, sallad,

balsamvinägersirap samt hembakad Foccacia

   Pestofylld laxfilé med vitvinssås,

   sockerärtor samt potatisbakelse

Vit chokladbrulé med säsongens bär 

 

Middag 3 (330 kr/person)
Rökt rådjur på salladsbädd med

lingon marinerade äpplen,

pepparrotscrême samt rågbröds krutonger. 

   Smörstekt mälargösfilé med

   västerbottencrème, grönsparris,

   cocktail tomat, champinjoner 

   pommesduchesse.

Choklad- och nougattryffelkaka 

färsk fruktsallad och vispad grädde

 

Middag 4 (320 kr/person)
Tre sorters lök galett

med sallad och örtcréme

   Bräckt röding med tomat och limesås

   sockerärtor, morötter,

    potatiskupol med gräslök

 Spansk mandelkaka med apelsinsallad

lättvispad grädde 

 

Middag 5 (285 kr/person)

Bruschetta med kräftstjärtar gremolata

(majonnäs med vitlök, citron och persilja)

   Parmesanstekt Svensk kyklingfilé

   med tomat och basilikasås

   wokade grönsaker med portabello

   risotto

Amaretto och mascarponeparfait , bär och chokladsås

 

 Middag 6 (350 kr/person)

Gratinerad Chevré på salladsbädd,

honung och rostade pumpakärnor

   Svenskt ankbröst med apelsin och cointreau sås,

   ugnsbakad potatis med rotfrukter

 Mangosorbet med hallon och chokladhjärta

 Middag 7 (320 kr/person)

 Lime- och vitlöks gravad lax med

ruccola, gurka, foccacia

Svensk fläskfilé med portvinssås,

champinjoner, smålök,

rimmade fläsk tärningar samt potatisbakelse

Frusen vit chokladmousse med mandel krisp

samt exotiska frukter

 

Middag 8 (360 kr/person)

Rökt laxtorn med färskost och lime,

sallad, hembakat bröd och smör

   Svenskt Rådjur/Hjort med enbärsgräddsås,

   rödkålsfyllt äpple, haricots verts,

   morotsstänger samt potatisbakelse

Lingonparfait med tjinuskisås

och knäckflarn

 

Middag 9(360 kr/person)eller dagspris
Mälargösterrin med löjrom, citronsås

sallad, cocktailtomat

hembakat bröd och smör

Svensk Oxfilé med dragonsmör, rödvinssås

ostronskivling, sockerärtor,morotsstänger

 potatisbakelse

Vaniljpanacotta med blåbär

 limesirap samt kokos flarn

 Middag 10 (275 kr/ person)

Ugnsbakade rödbetor med äpplen,

fetaostcreme, sallad, balsamicosirap

samt rostade solroskärnor

   Palsternacks queneller med shiitaqesvamp,

   linser och grönsaker samt vegetarisk sås.

Mörk Chokladmousse med

körsbärssås samt vispad grädde