FÖRETAGET

Cecilias Catering ett flexibelt cateringföretag med personlig service och förstklassiga tjänster. Vi levererar läckra, nylagade anrättningar till alla typer av tillfällen där du privat, eller ditt företag, kan behöva att någon annan står för maten – och kanske även dukningen, serveringen och disken!

Inför varje arrangemang träffar vi våra kunder personligen och diskuterar igenom detaljerna. På så vis kan både ni och vi känna oss trygga med att allt ska fungera.

Maten – vare sig det gäller en utsökt trerätters middag eller en läcker buffé för kanske 100 personer – serveras alltid nylagad och fräsch direkt på plats.

Cecilias Catering startade våren 2005 och drivs av Cecilia Pettersson. Cecilia har mångårig erfarenhet som kock – bland annat som köksansvarig i 10 år på Strömsbergs Säteri utanför Enköping. Sedan 2002, efter två år på Gastronomihögskolan i Huddinge, är Cecilia dessutom utbildad köksmästare. 
2012 flyttade Cecilias Catering till Kockarnas Catering på Ånghammargatan 6 på Bäckby.

AFFÄRSIDÉ

Affärsidén till Cecilias Catering formulerades våren 2002 av Cecilia Pettersson. Den lyder:

·         Att laga god och nylagad mat på råvaror från producenter i närområdet.

·         Kunderna ska känna sig trygga med måltiden och den tjänst som utförs.

·         Med personlig service och bra kommunikation få uppfylla kundernas förväntningar.

·         Att anpassa min verksamhet så att kunden känner sig delaktig och nöjd med sin beställning.